dimarts, 26 de gener del 2010

Reciclatge d'oli domèstic usatUna de les accions de l'Agenda 21 de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, es la recollida d'oli domèstic usat.
L'Institut Bellvitge es partícip d'aquesta Agenda 21 i els seus compromisos, recomanacions i accions. És per això, que fa uns dies els alumnes de 1r d' ESO i els professors, s'han endut a casa una ampolla com aquesta...Es tracta d'omplir-la d'oli de cuina usat i quan estigui plena tornar-la a l'Institut.

Encara que no sigueu alumnes o pares/mares de 1r d'ESO, podeu demanar una d'aquestes ampolles al conserge del centre i així col·laborar en la cura del medi ambient. Una mica de molts es un munt.

L'oli recollit és reciclat i amb ell es crean biocombustibles per la flota de vehicles de l’Ajuntament. La reutilització d’olis pot substituir el gas-oil.

Al bloc L'ESPAI VERD DE L'IES BELLVITGE trobareu com fer sabó amb olor a taronja amb oli, una manera de reciclar a casa l'oli usat ^^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...