dimarts, 2 de març del 2010

Curs de català per a adults


La tutora de l'aula d'acollida de l'institut i l'AMPA, ens hem posat en marxa per trobar eines i recursos per ajudar a les famílies del centre que tenen dificultats amb el català.
El Centre de Normalització lingüística, posa a l'abast de les famílies dels centres educatius del barri, un curs gratuït de català de nivell molt bàsic de comprensió lectora i escrita, pràctic i aplicat en el dia a dia i que nosaltres oferim a qui estigui interessat.
 
En aquest curs inicial no hi ha examen, però si que es demana assistència constant per obtenir un certificat d'assistència i poder continuar l'aprenentatge en nivells superiors, llavors sí, amb examen i titulació.

Inici del curs: 16 de març fins a finals de maig.
Dimarts i dijous de 15:15 h. a 16:15 h.
Durada del curs: 20 h.
Lloc: Escola Mare de Deu de Bellvitge.

Si a algú està interessat en aquest curs i no li va ve aquest horari, s'ha d'adreçar al telèfon 93 440 65 70, oficina del C/ Mare de Deu de la Mercè nº 20 3r pis, (barri de Sant Josep), per consultar altres horaris en altres llocs.

Més informació...

> El 18 de març comença un curs bàsic avançat, per a persones que parlen i entenen una mica el català.

> A l'Abril i desprès de Setmana Santa hi ha nous cursos...

> També es poden adreçar al mateix lloc les persones interessades en fer una prova de nivell i conèixer quin curs li convé fer. Aquestes proves es fan al maig.

Adreceu-vos a l'AMPA (dilluns de 17:00h. a 18:30h.), o a les oficines del Centre de Normalització Lingüística al C/ Mare de Deu de la Mercè nº 20, 3r pis, (barri de Sant Josep), en horari de 9:30h. a 13:30h. i de 15:30 a 20:00 h. Telèfon 93 440 65 70.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...