dijous, 8 d’abril del 2010

Concentració per la defensa de l'escola pública (2)

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA DAVANT LA GENERALITAT, DIUMENGE 11 D’ABRIL A LES 12:00 H.


Aquest és un comunicat del GRUP DE TREBALL de l'Hospitalet després de la concentració:

Som 5, 10 , centenars de famílies que hem sortit al carrer en quatre dies, sense temps, sense gaires mitjans i ho hem fet. Hem expressat la nostra voluntat de que els nostres representants facin el que diuen: garantir un sistema públic de qualitat, on les escoles, dites inclusives, disposin dels mitjans econòmics suficients per portar a terme els ensenyaments obligatoris i post obligatoris. On qualsevol alumne, sigui quina sigui la seva procedència, o situació personal, pugui desenvolupar al màxim les seves capacitats i per tant, pugui afrontar el futur amb les eines suficients per tenir una vida digna. No demanem res que no estigui recollit ni a la Constitució, ni a l’Estatut ni al preàmbul de la llei d’Educació de Catalunya. Una societat més justa, un país que vol ser considerat un Estat social i democràtic de dret, no pot assolir aquestes fites sense un sistema educatiu de qualitat.
Per tot això, per el futur dels nostres fills i filles, us encoratjo a continuar amb aquests plantejaments.

Ara hem de fer balanç. S’han afegit a Badalona, Santa Coloma, Sant Boi i L’Hospitalet, l’agrupació de Gràcia, i el Masnou. Serem una taca d’oli per una causa justa.

Continuarem treballant i informant-vos de totes les nostres reflexions i accions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...