dijous, 23 de setembre del 2010

Activitats extraescolars i preus trimestrals per al curs 2010-2011


ORGANITZA:


Guitarra i Percussió:
La intenció d’aquesta activitat és l’aprenentatge dels principals acords de la guitarra, aprenentatge de cançons de diferents cultures, acompanyament d’algunes cançons amb la guitarra i percussió.

Dibuix, graffiti i còmic:
Aquesta activitat permetrà als joves experimentar amb diferents formes d’expressió gràfica i treballar amb les eines pròpies de cada vessant. Es treballarà des del dibuix artístic, fins a l’elaboració d’historietes, passant per el dibuix de murals. En definitiva plasmar inquietuds a partir de l’art.
Cada trimestre es treballarà un tipus d’expressió gràfica: el primer trimestre DIBUIX, el segon trimestre CÒMIC i el tercer trimestre GRAFFITI.

Tecno-art:
Tecno-art és la fusió de les noves tecnologies amb l’art, és a dir, treballarem tècniques artístiques aplicades a les noves tecnologies, mitjançant programes adients. Els joves podran experimentar i crear a l’ordinador tot potenciant la seva creativitat i imaginació.

Teatre:
Els joves seguiran tot el procés d’una obra teatral com a protagonistes directes. L’objectiu principal d’aquest projecte és finalitzar el curs representant una obra de teatre que ha estat escrita i pensada per els mateixos joves amb el suport de l’educador/a.

Imatge digital:
Amb aquest taller pretenem treballar amb els joves l’educació audiovisual de maneres diferents: vídeo, fotografia, retoc d’imatge i tractament amb Photoshop... L’objectiu principal d’aquest projecte és finalitzar el curs fent l’estrena de la pel·lícula a l’escola, la qual ha estat escrita, gravada i protagonitzada pels mateixos joves amb l’ajuda de l’educador/a.

Dansa:
Aquest taller té la intenció de treballar diferents tècniques i dinàmiques on els joves aprendran a expressar-se amb naturalitat, mitjançant el cos i la música, desenvolupant la seva capacitat creativa i lúdica. Amb aquest taller treballarem l’expressió corporal, que és la dansa de cada individu, i com a tal ha de ser reconeguda.
Cada trimestre es treballarà un estil de ball diferent. El primer trimestre DANSA, el segon trimestre BREAK-DANCE i HIP-HOP i el tercer trimestre BALLS LATINS.


DADES D’INTERÈS:

*LES INSCRIPCIONS ES REALITZARAN A L’AMPA DE L’ESCOLA ELS DILLUNS, DIMARTS I DIJOUS DEL 13 AL 23 DE SETEMBRE DE 2010, DE 17:30 A 18:30H.
PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ CAL QUE PASSEU A RECOLLIR EL FULL D’INSCRIPCIÓ I PER CONFIRMAR LA INSCRIPCIÓ CAL PORTAR:

- EL FULL D’INSCRIPCIÓ
- 2 FOTOGRAFIES DEL NEN/A
- FOTOCÒPIA DE LA TARJETA SANITÀRIA
- FOTOCÒPIA DEL CARNET DE VACUNACIONS
- FOTOCÒPIA DEL DNI DE LA PERSONA QUE SIGNA L’INSCRIPCIÓ
- RESGUARD DE L’INGRÉS BANCARI

*LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS COMENÇARAN EL 27 DE SETEMBRE DE 2010.



ALTRES SERVEIS I/O ACTIVITATS PER A SOCIS DE L’AMPA:
- Subvencions per a sortides de fi de curs.
- Lloguer de taquilles: 50€ tot el curs, es poden compartir. L’AMPA subvenciona 10€ del seu cost.
- Socialització i venda de llibres de text i material escolar, amb descomptes.
- Futbol, Tenis taula i Basquetbol (Associació Esportiva).
- Català nivell bàsic per a adults (Gratuït).
- Aeròbic per a les mares.
Al llarg del curs hi haurà xerrades educatives de les que anirem informant segons es programin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...