divendres, 8 de juliol del 2011

Tejiendo la red




El Premi Espiral Edublogs és un dels esdeveniments amb més repercussió a la blogosfera educativa ja que molts professors, professores, AMPA, alumnes i professionals del mon de l'educació, presenten el seu bloc i mostren les seves propostes didàctiques amb les TIC al seu àmbit.
El premi suposa per tant, un aparador que mostra les múltiples possibilitats que ofereixen els blocs a l'educació d'infants i joves.Cadascun dels premiats rep una baldufa, símbol d'aquest premi, que representa l'energia amb la que es pretén impregnar el món del Web 2.0.

Aquest bloc va estar el guanyador del primer premi a la categoria "blocs de famílies" i el 4 de juny del 2011 va tenir lloc a Madrid el lliurament de les baldufes. De Madrid no només ens vam portar la nostra baldufa daurada, també una experiència única e inoblidable i, qui sap, potser repetible.....



Ciutadania 4.0 és un projecte de Telefónica Catalunya que neix amb la voluntat de recolzar i impulsar iniciatives ciutadanes que facin un us crític de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació).
Com resultat d'aquest procés, s'obtindrà una base de dades de les iniciatives ciutadanes que són el motor de la Societat de la informació a Catalunya.
AQUÍ trobareu la nostra inclusió en Ciutadania 4.0.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...