dilluns, 10 de juny de 2013

Llibres, llicències digitals i material escolar per al curs 13-14

A l'any 2006 l'Institut Bellvitge instaurà el Programa de Socialització de Llibres de Text. A canvi d'una quota l'alumnat pot fer servir llibres de text, propietat del centre, amb el compromís de retornar-los a final de curs. 
Fa tres cursos que el Departament d'Ensenyament no dona subvenció per al Programa, el que suposa una dificultat pel seu manteniment. Però a l'AMPA fem mans i mànigues per la seva continuació sobre tot per l'estalvi econòmic que ens suposa a les famílies.

Anys desprès, el Consell Escolar va aprovar la participació en el projecte eduCAT 1x1 a partir del curs 10-11, per digitalitzar algunes matèries. Des de llavors, professorat i alumnat treballen i estudien ambdós recursos. 
El curs 12-13 el Departament va deixar de subvencionar la meitat del cost del netbook, i per tant l'hem d'assumir les famílies amb l'opció de finançament que ens facilita ABACUS (Rambla Just Oliveres, 5 L'Hospitalet de Llobregat).

Aquest any incorporem una novetat en el pagament, fraccionat i domiciliat en part a Caixa Penedès tal i com expliquem a les llistes adjuntes.
Encara no sabem qui farà l'optativa de francès ni qui anirà als grups A o B, per tant, les quotes son orientatives.


1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
1r Batxillerat
2n BatrxilleratMercat de llibres de Batxillerat

Alumnes 1r i 2n de Batxillerat: Porteu els vostres llibres el dia del lliurament de notes, 27 de juny. Es posaran a la venda a 10 € que seran per vosaltres.
Alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat: Podreu comprar els llibres a 10€ cada un el dia 1 de juliol a la Biblioteca del centre, d'11h a 13h.

ENCARA HI HA LLIBRES PER COMPRAR AL MERCAT, NO DUBTEU EN PASSAR PER LA BIBLIOTECA FINS EL 20 DE JULIOL DE 10h A 12h.

3 comentaris:

 1. Mi nombre es Rosa Mª Bernal y soy estudiante de doctorado de la Universidad de Murcia. Para mi tesis doctoral estoy realizando una investigación que pretende explorar la blogosfera educativa en el territorio español. En la última fase de la investigación, necesito de su colaboración para poder concluir el estudio.

  Contacto con usted dado el interés que suscita su labor como bloguero/a dentro del ámbito educativo. Somos conscientes del compromiso altruista de todo aquel que en un momento dado decide crear un blog y mantenerlo actualizado a lo largo del tiempo, una decisión que abre “una ventana abierta al mundo” con un amplio abanico de posibilidades (publicar información del trabajo diario, colaborar con otros profesionales, difundir experiencias, compartir recursos, etc.).

  Nos gustaría contar con su experiencia y opinión. Por este motivo, agradeceríamos que dedicara parte de su tiempo a la cumplimentación de un cuestionario online. Esta información es muy valiosa y sin su colaboración, difícilmente podríamos obtenerla.

  Debido a que no hemos localizado un correo electrónico de contacto a través de su blog, le rogaría que se pusiera en contacto conmigo (rosabg@um.es) y que fuera tan amable de facilitarme una dirección de correo electrónico donde enviarle dicho cuestionario.

  Gracias por su atención, espero su respuesta.

  Saludos
  Rosa Bernal
  Twitter: @rosabg
  Blog: http://materialesvirtuales.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. Bona tarda.
  Jo volia saber si és obligatori ingressar a la Caixa Penedès els 100€ pels llibres i material escolar dels joves de tercer d'ESO abans del 6 de setembre.
  No es poden lliurar tots els diners en efectiu el dia 9 de setembre quan s'ha d'anar a buscar els llibres?
  A mi personalment em va molt millor.
  Espero la seva resposta i desitjo que gaudeixin el que queda de vacances.

  ResponElimina
 3. Fraccionar el pagament es una opció que entenem pot ajudar una mica a la complicada situació econòmica a moltes famílies, però si, ho podeu pagar tot el dia de la venda.
  Salutacions i gràcies.

  ResponElimina

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...