dijous, 24 d’octubre del 2013

Del 18O al 24O, accions a L'Hospitalet per una educació pública de qualitat

La setmana del 18 al 24 d'octubre L'Hospitalet es va mobilitzar amb diferents accions en defensa de l'educació, encaminades cap a la vaga 24O.
El MUCE va repartir d'octavetes en cinc punts neuràlgics de la ciutat el divendres 18, i el dissabte 19 al matí va establir dues paradetes informatives. 
L'objectiu era pintar de groc les dues zones (cintes grogues de plàstic) i difondre de forma presencial (cartelleria, octavetes, enganxines....) les raons que ens porten cap una vaga general de l'educació el proper 24 d'octubre.

En la mateixa línia, dimarts 22 d'octubre l'AMPA de l'Institut Bellvitge vam fer una Consulta Ciutadana per l'Educació a peu de carrer, on es van recollir gairebé 300 signatures i opinions de veïns i veïnes envers les polítiques educatives que s'estan portant a terme.

+ info i Consulta Ciutadana per l'Educació de forma telemàtica (internet), fins el 27 d'octubre! http://consultaeducacio.blogspot.com
Vaga Educació #24O

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...