dimecres, 2 d’abril del 2014

II Certamen Literari AMPA Ins Bellvitge


Bases :

1.- Hi poden participar tots els majors d’edat familiars de l’alumnat de l’Institut Bellvitge.

2.- Els treballs, que seran inèdits, es podran presentar en forma de prosa o vers, tant en català com en castellà i de tema lliure. L’extensió del treball serà també lliure.

3.- Els treballs s'hauran de presentar a màquina (ordinador), firmats amb pseudònim i en un sobre tancat. A la part superior del sobre s'indicarà la forma escollida (vers o prosa). En un altre sobre, també amb el pseudònim, es posarà un paper on s'indicarà a qui pertany el pseudònim utilitzat i s’indicarà un telèfon de contacte.

4.- S’estableix un premi per a cada categoria, prosa i vers, i per a cada idioma, català i castellà.

5.- Els escrits es poden lliurar fins el 25 d’abril de 2014 a l’AMPA els dilluns de 17h. a 18:30h., a  la consergeria de l'Institut, i/o fer servir la nostra bústia. Tenir en compte les vacances de Setmana Santa (del 12 al 21 d’abril, inclosos).

6.- Els participants cedeixen els drets d'autor a l'AMPA Ins Bellvitge.

7.- El sistema emprat pel jurat és de votació secreta i per eliminació. El jurat està facultat per resoldre qualsevol imprevist que pugui sorgir. El jurat estarà format per membres de l’AMPA i professors/es de l’Institut Bellvitge.

8.- Els premis es lliuraran el dimecres 30 d’abril de 2014 a les 18h., a la sala d’actes de l’Institut Bellvitge.


Ànims, esperem els vostres escrits !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...