diumenge, 28 de setembre del 2014

Consell de Districte: L'escola La Marina serà Pati Obert a partir de l'Octubre!Al Consell de Districte del mes de març vam llençar la proposta d'incloure Bellvitge-Gornal al projecte "Patis Oberts". Aquest projecte, que es desenvolupa a la zona Nord de la nostra ciutat, consisteix en obrir els patis dels centre escolars els caps de setmana i festius; sense activitats dirigides i amb un vigilant que obre i tanca la instal·lació.

La petició va estar dirigida al Sr. Lluís Esteve, Tinent d'Alcalde de Serveis a les Persones i Regidor Educació de l'Ajuntament, que adreçà un escrit al Consell comunicant que tindria en compte la nostra proposta.

El passat 25 de setembre, una de les informacions relatives a l'inici de curs que va compartir el Sr. Esteve al Consell, va ser comunicar que l'Escola La Marina serà a l'octubre el cuart centre que formarà part del projecte Patis Oberts.

Escola La MarinaEstem molt contentes, ara el barri té nou un espai d'us públic, que falta feia!


Retall de Digital-h LH sobre el Consell de Districte VI
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...