divendres, 27 de març del 2015

Relat col·lectiu AMPA Ins Bellvitge 2015

Encetem un nou projecte per celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany: RELATS COL·LECTIUS.

Es tracta de que entre tots i totes construïm una història a partir d'un començament que proposem nosaltres.

Fins el 20 d'abril podreu escriure en qualsevol dels dos textos proposats, un en castellà i altre en català, o als dos, un mínim de quatre línies.

El text en castellà és de l'escriptor Salvador Robles Miras que recentment ha presentat a Barcelona del seu darrer llibre "La exclusiva del asesino". El text en català es d'un anònim amb el pseudònim Jordi Drac. 

Aquest projecte és obert a tota la comunitat educativa de l'Institut Bellvitge: Alumnes, pares, mares, germans/es d'alumnes, docents, conserges i personal d'administració i serveis.

Hi haurà obsequis per a tothom participant: Una memòria USB (pendrive) amb contes i micro relats en castellà de Salvador Robles, i altres lectures recomanades per nosaltres.

El dijous 23 d'abril, a les 17:30h., farem entrega d'un obsequi a totes les persones participants i llegirem els relats que hagin resultat de la participació de tots i totes.

Clicant a la imatge de sota anireu a l'espai web creat per l'ocasió, llegiu atentament les bases de participació per a un bon funcionament de tot plegat.


Si teniu cap dubte, escriviu a ampa@ibellvitge.net.

Deixeu anar la imaginació i gaudiu escrivint!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...