dissabte, 17 de novembre del 2012

Taller: Sobreprotegir als fills o ajudar-los a ser responsables

Actualment vivim uns moments importants i de canvi que afecten directament a l’educació dels nostres fills i filles, generant als pares i mares moltes dificultats i dubtes sobre el nostre paper i la nostra actuació.

Com a d'altres etapes evolutives, l’adolescència té les seves peculiaritats i hem d'aprendre a entendre-la i a manegar-nos amb ella.

Per ajudar a les famílies en aquesta tasca, i amb la intenció de donar una mica de llum sobre les dificultats, es presenta una sessió-taller gratuïta amb la temàtica general:

“Sobreprotegir als fills o ajudar-los a ser responsables”

El taller tindrà lloc el proper DIJOUS 22 DE NOVEMBRE a les 18h a la sala d'actes de l'Institut Bellvitge, amb una durada de dues hores aproximadament i serà conduïda per Andrés Fernández, psicòleg i professor de secundària a l’Institut Joan Miró.

Aquesta activitat està oberta a totes les famílies amb fills i filles d'entre 12 i 16 anys siguin o no alumnes de l'Institut Bellvitge, convideu a tothom que li pugui interessar.

Us animem a assistir-hi i participar....US ESPEREM!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...