dilluns, 10 de desembre del 2012

SOLIDARITAT s'escriu en majúscules

Any rera any, l'Institut Bellvitge col·labora amb la campanya de recollida d'aliments de la Fundació La Vinya. Moltes famílies del nostre barri, cada vegada més, és troben en una situació límit. Elles seran les destinatàries dels aliments que donem.
Si, cada vegada són més les persones que es troben en una situació límit, també el petit comerç. El consumisme desmesurat ens porta majoritàriament a les grans superfícies, mentre moltes tendes del nostre barri s'enfonsen. A l'AMPA hem pensat engegar-lis una miqueta d'aire promocionant-los, fent-los partícips  en aquesta campanya solidària de Nadal. Com? Molt senzill, tothom que porti menjar pel Banc d'Aliments, entrarà en el sorteig de lots de productes que les tendes del barri estan proporcionant solidàriament. El sorteig serà el dimarts 18 de desembre de 17:30 a 19:30 a la sala d'actes, durant el berenar de Nadal que estem organitzant.L'AMPA fa una aportació solidària ficant als lots productes de Comerç Just.


I aquests són els productes que ens estan arribant dels comerços de Bellvitge i que compondran els lots del sorteig per a les famílies.


RECOLLIDA D'ALIMENTS I LLIURAMENT DEL TIQUET PER AL SORTEIG
Al vestíbul, del 10 al 14 de desembre a les 8:30h
Al despatx de l’AMPA, el 10, 11 i 17 de desembre de 17:00h a 18:30h.
El mateix dia del berenar, 18 de desembre de 17:30h a 19:30h.
Els aliments han de ser de llarga durada: Conserves, oli, farina, arròs, sucs, pasta, sucre, cafè, llegums...

SOLIDARITAT s'escriu en majúscules

Us hi esperem a tots i totes al berenar del 18 de desembre a les 17:30h!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...