diumenge, 17 de març del 2013

XXXV Assemblea General de FAPAC "Per l'èxit educatiu sense exclusions"

El passat dissabte dia 16 de març és va celebrar l’Assemblea General de FAPAC a la nostra ciutat. Apart de la ratificació junta, aprovació projecte, aprovació de pressupost, etc..., és va aprovar el manifest “Per l’èxit educatiu sense exclusions” que us animem a consultar a la pàgina de la federació.

També vam participar al grup de treball amb la mateixa temàtica del manifest. Va ser molt interessant perquè ens anima a repensar què és el que podem aportar com a famílies per tal de evitar el fracàs escolar dels nostres fills i filles i dels seus companys/es.

El que està clar és que la formació de les famílies millora les nostres competències, potencia el recolzament i l’acompanyament en el procés educatiu i contribueix a l’èxit escolar. Participar significa donar suport i implicar-nos en un projecte que contribueix a millorar l’educació. En aquest sentit, des de la nostra AMPA, pensarem estratègies per aconseguir que això es faci possible. Mirarem experiències que s’estan fent aquí, molt a prop i us convocarem perquè entre tots i totes pensem i decidim què podem fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...