dimecres, 24 d’abril del 2013

Taller per la convivència i la solidaritat contra el racisme i la xenofòbia

CAMPANYA CONTRA EL RACISME I LA XENOFOBIA

Preocupades per l’augment d’actituds i discursos racistes i la multiplicació de les diferents formes de rebuig cap a la població migrant en el si de la societat catalana, vàries organitzacions i entitats de Catalunya, amb el suport de la Open Society Fundation han engegat una campanya que pretén remoure prejudicis i actituds xenòfobes i racistes a L’Hospitalet i a la ciutat de Barcelona.

Mujeres pa'lante és una d'aquestes entitats, i l'AMPA de l'Institut Bellvitge, juntament amb Support M3, Centre d'Estudis d'Hospitalet i Tecla Sala, conformem l'espai de desenvolupament d'una serie de tallers que organitzen a la nostra ciutat i que formen part de la campanya contra el racisme.


El taller que farem al nostre centre és una activitat dirigida a tota la comunitat educativa de l’Institut Bellvitge: professorat, alumnat i famílies. Es realitzarà en dues sessions.

Primera sessió:
dilluns 29 d’abril de 18h a 20h.
Contingut: Treballar el concepte de racisme i la situació en concret a L’Hospitalet.
Formadors: un expert de SOS Racisme i un especialista de L’Institut d’estudis de L’Hospitalet

Segona sessió:
dilluns 6 de maig de 18h a 20h.
Contingut: Taller teatral de dinàmiques per a treballar contra el racisme i a favor de la tolerància.

Les sessions tindran lloc a la Sala d'actes de l’Institut Bellvitge.
Organitza: AMPA Institut Bellvitge.

Inscripció: Gratuïta, fent saber a l’AMPA que hi assistireu bé per telèfon 933358314 o per correu electrònic ampa@ibellvitge.net.

Aquest taller és més que una oportunitat per aprendre i treballar la convivència, és una ocasió per a conèixer-nos millor i gaudir d’una bona experiència, que són objectius primordials per a l’Associació de mares i pares de l’Institut Bellvitge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...