dilluns, 16 de juny del 2014

Calendari llibres ESO i Baxillerat per al Curs 14-15

Compartim amb vosaltres les diferents dades a tenir en compte relacionades amb els llibres i material escolar per al curs 2014-2015.

Abans, algunes consideracions:

- Els llibres ESO socialitzats s’han de retornar a l’AMPA sense guixar, totalment esborrats. Els recollirem a la biblioteca el mateix dia que recolliu les notes, el 27 de juny.

- L’AMPA penalitzarà a l’alumne amb 15€/llibre per la pèrdua o deteriorament d’aquest.

- Qui necessiti els llibres ESO per recuperar al setembre, els entregarà a l’AMPA el mateix dia de la recuperació.

- La devolució de la fiança cobrada per la socialització a 4t ESO, la farem a la mare/pare/tutor/a, o en el seu defecte, es portarà una autorització escrita amb fotocopia del DNI de la mare/pare/turor/a.

- Demanem voluntaris/es del 7 a l’11 de juliol, durant el matí, per preparar els llibres i material de cara a la seva distribució al setembre. Si pots, t’hi esperem!

- Podreu fraccionar el pagament dels llibres del proper curs durant l’estiu, via caixer automàtic al Banc Sabadell, amb la llista de llibres us explicarem com fer-ho.

- Els llibres Batxillerat per al Mercat de segona mà estaran esborrats i identificats amb el nom i cognom de l’alumne.

- Les llistes de llibres i materials ESO i Batxillerat estaran disponibles al bloc a partir de la primera quinzena del juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...