diumenge, 15 de juny del 2014

El bloc de l'AMPA, premiat per segona vegada als premis Espiral Edublogs.

Es mostra IMG_20140618_101621.jpg.
Aquesta baldufa de bronze és el reconeixement a aquest bloc que funciona des de l'any 2009. Un bloc que té com a finalitat informar i traslladar a famílies i ciutadania en general, la tasca de l'AMPA i la vida de l'institut. Fer veure quina és la finalitat d'una Associació de Mares i Pares a l'institut on, alguns creuen equivocadament, que pares i mares no tenim res a pintar. Hi pintem tot en el que respecta a l'educació de les nostres filles i fills! I les TIC, el bloc, és una eina excel·lent per arribar a tothom i transmetre-ho. Els continguts que l'omplen són gràcies a l'activitat que generem les persones implicades a l'Associació, i amb suport incondicional de tota la comunitat educativa: professorat, consergeria i alumnat.


El Premi Edublogs pretén valorar la importància i repercussió dels blocs en l'educació. Així, es premien blocs de professorat, alumnat, famílies i profesionals del món de l'educació en general. Blocs que fomenten les TIC com a eina d'aprenentatge i comunicació.

1 comentari:

  1. Felicitats!!! Us mereixeu aquest premi per una feina ben feta!

    Jordi (Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet)

    ResponElimina

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...