divendres, 20 de novembre del 2020

PRESENTACIÓ DEL NOU CURS

Hola famílies

Comencem un nou curs, i amb aquesta carta volem presentar-vos l’equip de l’Ampa de l’Institut. Han hagut canvis i noves incorporacions i tot i què el curs comença d’una manera especial i diferent degut al Covid-19, des de l’Ampa volem continuar treballant per estar al costat de les famílies, a proposar activitats pels nois i noies i col·laborar en projectes de l’Institut. 

L’EQUIP: 

PRESIDENTA: Carmen Pardo (Alumne de 3er ESO) 

SECRETARIA: Raquel Alcalde (Alumnes de 2n Batxillerat, 3er ESO i 2n ESO ) 

TRESORERA: Yolanda Charle (Alumna de 3er ESO)

VOCALS

Marta Vacarisas (Alumne de 2n ESO ) 

Rosaura Casas (Alumne de 1er ESO) 

José Antonio Carreño (Alumne de 3er ESO)

L’HORARI I COM POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES 

Degut a la situació que tenim aquest any, ens sap greu però no podem tenir la mateixa atenció que altres anys, però no volem deixar d’atendre-us. L' atenció presencial la limitaren al que sigui imprescindible i serà: 

Dilluns de 17’30 a 19’00

- Posar-vos en contacte amb nosaltres a traves dels grups de classe o del grup Som@AMPA i enseguida que puguem ens posarem en contacte amb vosaltres ( si en algun del grups ens poseu un missatge us trucarem) 

- Truqueu al institut i ens passaran el missatge i us trucarem. 

- El vostre fill o filla pot deixar un missatge a la bústia del AMPA.

- Enviar-nos un email: ampa@ibellvitge.net

-Trobar-nos a les xarxes socials.


SER SOCI DE L’AMPA 

La quota de soci aquest any, excepcionalment, és de 15€ any per família. 

Aquesta quota es destina a activitats extraescolars ( Sant Jordi, Festa de fi de curs...) i a portar a terme activitats o diferents projectes amb el centre. 

Tots els que heu abonat la quota de l’Ampa heu de passar a recollir el vostre carnet de soci, que dona la possibilitat de gaudir de descomptes en algunes botigues del barri. I a més a més els nois i noies tenen un carnet per la cantina de l’Institut, només ens heu de portar una foto. 

QUÈ TENIM PENSAT PER AQUEST CURS? 

PELS NOIS I NOIES 

Les activitats extraescolars, saben que estem en un moment delicat i que hem de tenir molta cura. Es per aquest motiu que hem plantejat les activitats que havien sortit el curs passat, dues d’elles es fan a l’aire lliure es duran a terme amb les mesures higièniques pertinents. 

Pensem que hem d’intentar tornar a la normalitat, però això si, amb seny, cura i responsabilitat per part de tots i totes. Donar la possibilitat de fer esport després de tant de temps de confinament. 

Sabem que son temps difícils, per aquest motiu que si teniu dificultats perquè el vostre fill o filla pugui participar en alguna activitat no dubteu en venir a parla amb nosaltres intentarem trobar una solució.

Extraescolars 2020.21

PELS PARES I MARES

- Tertúlies literàries. 

- Diferents xerrades al llarg del curs ( podeu fer propostes) Aquest any es faran telemàticament 

- Tallers com ioga, tai chi...( sempre que surti un mínim) 

- Equip de futbol o basquet de pares i mares (mínim de 10)

I ... Si sou un grup de pares o mares que esteu interessats en realitzar alguna activitat diferent a les que us proposem aquí, poseu-vos en contacte amb l’AMPA. I mirarem de dur-la a terme. 

I si teniu idees o ganes de portar a terme un taller vosaltres no ho dubteu, tota idea i aportació serà ben rebuda..( taller de galetes, manualitats…) 

Trèieu l’artista que porteu a dins i compartim moments.

 I PEL MEDI AMBIENT? 

Reduir la despesa de paper en la mesura del possible, per aquest motiu les informacions sortiran via mail, es penjaran a la pagina de l’AMPA i es recordaran via Whatsapp. 

Us preguem que feu una revisió per estar assabentats de les diferents informacions, sinó disposeu de cap d’aquests mitjans ens ho feu saber i us les farem arribar en paper. 

Moltes gracies per la vostra atenció,

 L’AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...