divendres, 20 de novembre del 2020

TALLER Salut mental i adolescència: fem fora els prejudicis

Obertament i l'aFFaC presentem aquest tallers virtuals dirigits a famílies amb l'objectiu de facilitar l'acompanyament de la salut mental i les emocions en l'adolescència sense prejudicis i ni estigma.

Aquest era un taller proposat el curs passat, però que a causa del confinament de març no es va poder realitzar. Des de l'aFFaC ( Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya) es proposan fer-lo ara, però online.

Al llarg d'aquest taller es treballarà a través de dinàmiques pràctiques, reflexionarem sobre el paper de la salut mental i el benestar/malestar en el dia a dia de cadascun de nosaltres; essent conscients de la importància de tenir en compte, cuidar i parlar de la nostra salut emocional i la dels nostres fills i filles. Així mateix es reflexionarà sobre l'impacte de la covid-19 i les seves conseqüències en els nostres joves. En el taller també es proporcionaran consells d'on dirigir-se en cas que l'adolescent necessiti atenció específica.

Formació Online via plataforma ZOOM.

Si us plau, omple els camps d'aquest formulari per confirmar l'assistència a la formació. Els webinars es duran a terme a tres dates diferents, tria l'opció que més et convingui:

Dimarts 17 de Novembre de 18 a 19:30
Dijous 26 de Novembre de 18 a 19:30
Dijous 10 de Desembre de 10 a 11:30

Un cop inscrits rebreu un correu electrònic amb l'enllaç corresponent.

Cliqueu en el enllaç de sota per a inscriure-us en el taller.

Inscriu-te
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...