dimecres, 9 de setembre del 2009

Socialització de llibres de text

La socialització és un projecte sobre la reutilització dels llibres de text que fem en aquest institut des del curs 2005-2006 i en la qual està implicada tota la comunitat educativa (Professors/es, famílies i alumnes).

Bàsicament es tracta de que els i les alumnes facin servir els llibres que altres companys    i companyes han utilitzat en cursos anteriors, suposant això un important estalvi econòmic per a les famílies que paguen no més de 10€ per l'us de cada llibre prestat, havent-los de retornar en finalitzar el curs amb el nom de l'alumne que l'ha fet servir. Per a poder gaudir d'aquesta "semi-gratuïtat" dels llibres de text, és necessari que  la família de l'alumne sigui soci de l'AMPA.

La resta de material (quaderns exercicis, activitats, material de plàstica...) el podeu comprar a Abacus on gaudireu de descomptes especials si sou socis de l'AMPA.

Tot i que la gran majoria d’alumnes d’aquest Institut participen del projecte de socialització, no és obligatori formar-ne part, podent les famílies adquirir els llibres fora de l’escola. Des de la Comissió de Socialització us animem a participar del projecte i a col·laborar en el seu desenvolupament.

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...