dissabte, 27 de setembre del 2014

L'Institut Bellvitge participa a la VI Pedalada Escolar de L'Hospitalet

Aquest divendres, 150 infants i joves de l'Hospitalet, han estat els protagonistes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d'enguany. La Pedalada Escolar es una de les activitats que durant aquests dies volen fer-nos prendre consciència de la importància del fet de moure'ns cada dia, de la repercussió en el medi ambient, en l'aire que respirem, els costos d'energia.

Els participants dels centres escolars de la zona Nord s'han trobat a la part alta de la Rambla Just Oliveras, han baixat per Rambla Marina i allà s'ha incorporat el Patufet Sant Jordi i nosaltres, l'Institut Bellvitge, amb 21 alumnes. Al parc de Bellvitge hem fet una parada per esmorzar i hem continuat fins al riu.






dimarts, 23 de setembre del 2014

Programació, temari i objectius del curs

Estimats pares, mares i tutors/es legals, desde l'AMPA, al llarg del curs, us farem a mans de tot el que esdevingui rellevant per l'acompanyament educatiu dels vostres fills i filles en la seva etapa educativa a l'Institut Bellvitge. Volem acostar-vos a l'institut, obrir les seves portes, per tal que el pugueu sentir vostre i, entre tots i totes, garantir un bon funcionament del curs amb complicitat, generositat i respecte.

Per començar, i aprofitant que estem a l'inici del curs, us convidem a consultar i conèixer la programació, el temari i els objectius que els nostres fills o filles han d'assolir aquest curs, així com el sistema d'avaluació de cada matèria, visitant el web de l'Institut clicant aquí.



dilluns, 22 de setembre del 2014

27 de setembre, Assemblea Ciutadana contra la LOMCE

La FaPaC us anima a participar en el primer acte de la campanya de resistència a la LOMCE.

Volem sumar forces i enfortir el moviment social de resistència. Si actuem conjuntament aconseguirem resistir a aquesta llei retrògrada que atempta contra el funcionament democràtic de les escoles i instituts, silencia la veu de les famílies, i segrega l'alumnat especialment a Secundària, entre d'altres efectes negatius.

EXPERIÈNCIES D'ALTRES MOVIMENTS
Com a convidats comptarem amb els representants d'alguns moviments socials d'èxit com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Asociación para la Defensa de la Sanidad Pública de Madrid, coneguda com a Marea Blanca. Ens explicaran com s'han organitzat i quines han estat les claus del seu èxit aconseguit. 

TALLER PARTICIPATIU
L'acte consistirà en un taller participatiu per saber què hem de fer per declarar la nostra escola i el nostre territori lliures de la LOMCE. Comptarem amb la plataforma L'Empordà Es Mou i la Xarxa d'Escoles Insubmises (XEI). Planificarem accions de resistència conjuntes. 

OBERT A TOTHOM
L'acte està adreçat a les famílies, a les AMPA i a la comunitat educativa, però està obert a la participació de tota la ciutadania que rebutgem la LOMCE.

SERVEI D'ACOLLIDA I MONITORATGE
Veniu amb la família! Hi haurà servei d'acollida gratuït per als infants a partir dels 3 anys.

Dissabte 27 de setembre, de 9.30 a 13.00h. Cornellà de Llobregat.

Plànol ubicació Patronat Cultural i Recreatiu (Cornellà de Llobregat).
> Línia 5 metro (blava) Estació Cornellà Centre
> Ferrocarrils de la Generalitat. Cornellà Riera. Línies R5, R6, R50, R60, L8, S4, S8, S33

No hi falteu! La participació de totes i tots és fonamental.

Per facilitar-nos les tasques d'organització us agrairem que us inscriviu omplint les vostres dades.



Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...