dijous, 13 de març del 2014

Revista digital "AMPA ho escampa"

"AMPA ho escampa", és una publicació amb periodicitat bimensual que vol ser una eina per a les AMPA i de les AMPA, on les mateixes entitats som les protagonistes actives de les informacions i els temes que apareixen. Al nº 3 l'AMPA Ins Bellvitge fem cinc cèntims de la nostra tasca.

dimarts, 11 de març del 2014

20 de març, taller OBERT de COMUNICACIÓ AFECTIVA FAMILIAR.

Benvolgudes famílies amb fills/es adolescents, us convidem al segon taller que organitzem a l’AMPA aquest curs:

TALLER DE COMUNICACIÓ AFECTIVA FAMILIAR

Cada vegada costa més la comunicació entre pares i fills. Hi sorgeixen dificultats que moltes vegades tenen a veure amb la càrrega afectiva que hi és implicada. Quan un fill ens diu que no vol fer qualsevol cosa que li demanem i que pensem que és el millor per a ell, què hi ha darrera de la nostra demanda?, què interpreta ell?


Aquestes confusions tenen a veure amb allò propi de les relacions humanes que intentarem descobrir. L’objectiu d’aquesta activitat és millorar les relacions familiars i entendre certs mecanismes que hi són presents.

Treballarem amb una metodologia teòrico-pràctica on compartirem continguts i eines, a l’hora que posarem en pràctica algunes experiències.

Aquesta activitat la portarà a terme Andrés Fernández psicòleg-psicoanalista en consulta privada i a l’associació educativa Nou Quitxalles, és professor de secundària a l’INS Europa, ha treballat com a Psicòleg d’infantil i primària al centre Joan Bardina de Sant Boi i és expert en Psicodrama Psicoanalític.

Volem treure el màxim profit possible d'aquest, així que no dubteu en convidar a qui pugui estar interessat.
Us hi esperem!

Quan? Dijous 20 de març de 18:30h a 20h
On? Sala d’actes de l’lNS Bellvitge


Organitza: AMPA Institut Bellvitge


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...