diumenge, 6 de desembre del 2020

SOLIDARITAT PER NADAL

                         

                  



Hola famílies! 

Sempre hem de ser solidaris i compromesos amb la resta. Però sobretot amb  aquestes dates i després de la situació del Covid19, que ha provocat grans dificultats  econòmiques en nombroses famílies. 

Des de l’AMPA, us convidem a participar en la Segona campanya  de recollida de productes i material d’higiene per la fundació la  Vinya. L’any passat vam omplir una caixa, a veure si aquest any entre tots i totes  podem omplir dos o tres. Podeu portar-ho des del dimecres dia 8 de desembre fins  al dia 21 de desembre. 

La Fundació La Vinya, és una entitat que treballa per atendre les  persones en situació de risc d’exclusió social dels barris de Bellvitge i  El Gornal 

Ajudeu-nos, si us plau, en aquesta iniciativa. 

També tenim una sorpresa per agrair-vos el gran número se socis i sòcies que som  aquest any a l’AMPA, hem crescut molt i volem donar-vos les gràcies.  

Un sorteig , en el que no heu de pagar res. Si, heu llegit bé és gratuït. 

Quin serà el número que tindreu? Tots els socis i sòcies tindreu un número assignat,  les llistes no les podrem penjar per la protecció de dades. Però la tindrem a l’AMPA  per si ho voleu comprovar. 

Quan serà el sorteig? A l’institut e l dia 18 de desembre, s’escollirà una classe a l’atzar durant l’horari de les Tutories, a traves de la plataforma  AZAR.  

Com recollirà el premi l’afortunat o afortunada? El dia 21 de  desembre de 17’30 a 19’30 a l’AMPA, Només ens heu de permetre fer-vos una foto en  el moment de la recollida per penjar-la al bloc de l’AMPA, a Facebook,.... 

I només ens queda desitjar-vos: 

BON NADAL, BONES FESTES I UNA BONA  

ENTRADA D’ANY. 

 L’AMPA


COBLA AL BARRADAS


 

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...