dissabte, 17 de novembre del 2012

Taller: Sobreprotegir als fills o ajudar-los a ser responsables

Actualment vivim uns moments importants i de canvi que afecten directament a l’educació dels nostres fills i filles, generant als pares i mares moltes dificultats i dubtes sobre el nostre paper i la nostra actuació.

Com a d'altres etapes evolutives, l’adolescència té les seves peculiaritats i hem d'aprendre a entendre-la i a manegar-nos amb ella.

Per ajudar a les famílies en aquesta tasca, i amb la intenció de donar una mica de llum sobre les dificultats, es presenta una sessió-taller gratuïta amb la temàtica general:

“Sobreprotegir als fills o ajudar-los a ser responsables”

El taller tindrà lloc el proper DIJOUS 22 DE NOVEMBRE a les 18h a la sala d'actes de l'Institut Bellvitge, amb una durada de dues hores aproximadament i serà conduïda per Andrés Fernández, psicòleg i professor de secundària a l’Institut Joan Miró.

Aquesta activitat està oberta a totes les famílies amb fills i filles d'entre 12 i 16 anys siguin o no alumnes de l'Institut Bellvitge, convideu a tothom que li pugui interessar.

Us animem a assistir-hi i participar....US ESPEREM!!


dimarts, 13 de novembre del 2012

14N, vaga general

Amb motiu de la vaga general del proper 14 de novembre, us animem a participar dels actes que s'estan preparant des de l'Assemblea l'Hospitalet 15M i que tindran lloc a la nostra ciutat:

A les 9h. inici de cercavila per Hospitalet que part des de l'església davant del mercat provisional de la Florida.

Sobre les 11h arribada a GranVia2 / IKEA. Es continua per Rambla Marina i Just Oliveres (Renfe) i acaba a la part alta de la Farga (rotonda) sobre les 13h. on hi haurà lectura de manifestos reivindicatius. Entre ells, el de Mª Àngels Mesa, secretària de l'AMPA Institut Bellvitge, representant d'Escoles Públiques de Primària de l'H i membre del Consell Educatiu de Ciutat.

Un dia de lluita pels drets laborals, socials, democràtics ... de tots i totes. No és un dia més, és el dia en què el 99% podem aturar la producció, els serveis, les escoles, l'administració, els transports, ...

"Vaga General. Tot aturat. Ningú quiet "

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...