dijous, 30 de juny del 2011

Què faràs aquest juliol?

Continuant amb la nostra col·laboració amb les educadores en medi obert al nostre barri, en aquesta ocasió portem plegats aquesta iniciativa per donar una resposta al temps lliure dels joves del nostre barri, a més de donar accesibilitat a un espai públic, com son les pistes de l'institut, per a que tot el jovent pugui gaudir d'activitats lúdiques i gratuites durant el mes de juliol, contractades a entitats de la ciutat.

Estem enllestin el tema llibres del curs vinent

1r i 2n d'ESO: 
Durant la primera quinzena de juliol disposareu del llistat de llibres a la web de l'institut i aquí, al bloc de l'AMPA. Llavors, indicarem la quota, forma de pagament i de lliurament de material i altres.

3r i 4t d'ESO: 
Tothom que no hagi tornat els llibres prestats i utilitzats aquest curs, INCLOSOS ELS QUE REPETIRAN, ho pot fer als matins A SECRETARIA. Sobre tot, poseu el nom, a llapis millor.

BATXILLERAT:
5 de juliol, MERCAT DE LLIBRES USATS DE BATXILLERAT.
Porteu els llibres que heu utilitzat al batxillerat (als matins a secretaria) i nosaltres els posarem a la venda: 10 € per llibre en bon estat. Llistat de llibres de Batxillerat.

dilluns, 27 de juny del 2011

Video de la festa de fi de curs :D

Voliem veure què tal aniria una primera festa de fi de curs a l'institut, una mena de tast per mesurar l'acollida que tindria, i ara ja podem dir que repetirem i que intentarem innovar.
Gràcies per ser-hi!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...