dimecres, 18 de maig del 2016

TEMPS LLIURE EN FAMILIA, una jornada festiva a Bellvitge

Les AMPA de Bellvitge et convidem a gaudir de la jornada TEMPS LLIURE EN FAMILIA, una jornada festiva a Bellvitge

http://lesampadebellvitge.blogspot.com.es/2016/05/temps-lliure-en-familia-una-jornada.html
Quan? Diumenge 29 de maig
Horari? De 10h a 15h
On? Centre Cultural Bellvitge i Plaça de la Cultura

Participa! Fes difusió!

Qui no ha detectat algunes carències en la societat de tipus emocional? És important reforçar les relacions afectives, aquestes ajudaran a trencar l'individualisme que existeix en la societat, que necessita caminar cap al respecte mutu i la solidaritat.

En aquest camí, és tot un repte trobar els ponts entre els adults i els infants i pre/adolescents per enfortir la relació afectiva. Per trobar-los, cal cuidar els vincles amb una comunicació positiva, amb apropaments comprensius i amb activitats lúdiques en família.

Sota aquesta reflexió, les AMPA de Bellvitge trobem interessant que les famílies compartim les eines i activitats que fem servir en el temps de lleure amb els nostres fills i filles.

Ès per això que et convidem a la jornada TEMPS LLIURE EN FAMÍLIA el proper diumenge 29 de maig al matí. La jornada començarà amb una taula d'experiències on algunes AMPA de la ciutat explicaran activitats que porten a terme en família en el seu temps de lleure. Aquestes seran presentades de forma amena i divertida per mares i pares. Desprès sortirem al carrer a jugar totes plegades, però abans, farem un esmorzar comunitari a la Plaça, així que t'animem a portar quelcom per compartir.

T'hi esperem, no hi faltis!

Formulari d'inscripció al servei de monitoratge per a nens/es durant la taula d'experiències:
https://docs.google.com/forms/d/1shKoYE6YOn2dooUVMRWZAM6-UK7P7ASKbhN8k5yQ_3c/viewform




Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...