dimecres, 9 de març del 2016

CANVI criteris de preinscripció a secundària per al curs 2016-2017


El departament d'Ensenyament canvia els criteris de preinscripció per al curs vinent. Així,desapareix la possibilitat de sumar 40 punts pels germans d'alumnes que estiguin estudiant en escoles adscrites a l'institut on es vulgui entrar, segons ha publicat aquest dilluns el 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya' (DOGC) i ha avançat Catalunya Ràdio.

Aquesta possibilitat, que havia estat denunciada per famílies amb un únic fill com a discriminatòria, només es donarà en els casos en què hi hagi una única escola adscrita a un únic institut.

dimarts, 8 de març del 2016

Pintem el mur de l'insti amb Contorno Urbano | Dissabte 12 de març

El proper dissabte 12 de març pintarem el mur que volteja l'institut. Tots i totes les veïnes del barri esteu convidades a participar. Això es una iniciativa del grup Bellvitge50 amb motiu del 50 aniversari del barri, i amb la col·laboració de Contorno Urbano.

Contorno Urbano ha actuat a altres indrets de la ciutat, podeu veure imatges al seu web: http://www.contornourbano.com/


[Xerrada] BULLYING. Què és i què podem fer per evitar-ho. Dimecres 16 de març

El bullying és important detectar-lo tant si el/la nostre fill/a és assetjat com si és l'assetjador/a.

Les companyes de l'AMPA del C.E. Joan XXIII conviden a totes les famílies amb fills/es 3r de primària fiuns a 4t d'ESO a la xerrada que organitzen. Estarà dinamitzada per M. Helena Tolosa Costa, mestra, logopeda i psicopedagoga.



Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...