dissabte, 28 de març del 2015

Teatre per a joves a l'Hospitalet, organitzat per Akelharre Jove

Joves teatreros d'Hospitalet!

Des del col·lectiu Akelharre Jove de l'Hospitalet estan treballant per construir un espai conjunt dels joves de la ciutat on, des d'una perspectiva ciutadana, compartir experiències, descobrir la ciutat i aprendre els uns dels altres.

Saben que son molts els joves que comparteixen el goig pel teatre però que sovint no son conscients fins a quin punt hi ha altres joves a la ciutat que tenen les mateixes inquietuds. La seva idea és organitzar una trobada on us pugueu conèixer, i pensar plegats.

La trobada és el divendres 17 d'abril de 18:00 a 21:00 al Centre Cultural la Bòbila.
L'esdeveniment es dividirà en dues parts, jocs de coneixença amb jocs de teatre i jocs d'improvisació, i una segona part dedicada a pensar plegats si volem iniciar un projecte d'improvisació, com hauríem de fer-ho.

Tothom d'entre 15 i 30 anys està convidat, per a qualsevol pregunta no dubteu en contactar amb l'Akelharre Jove:


divendres, 27 de març del 2015

Relat col·lectiu AMPA Ins Bellvitge 2015

Encetem un nou projecte per celebrar la diada de Sant Jordi d'enguany: RELATS COL·LECTIUS.

Es tracta de que entre tots i totes construïm una història a partir d'un començament que proposem nosaltres.

Fins el 20 d'abril podreu escriure en qualsevol dels dos textos proposats, un en castellà i altre en català, o als dos, un mínim de quatre línies.

El text en castellà és de l'escriptor Salvador Robles Miras que recentment ha presentat a Barcelona del seu darrer llibre "La exclusiva del asesino". El text en català es d'un anònim amb el pseudònim Jordi Drac. 

Aquest projecte és obert a tota la comunitat educativa de l'Institut Bellvitge: Alumnes, pares, mares, germans/es d'alumnes, docents, conserges i personal d'administració i serveis.

Hi haurà obsequis per a tothom participant: Una memòria USB (pendrive) amb contes i micro relats en castellà de Salvador Robles, i altres lectures recomanades per nosaltres.

El dijous 23 d'abril, a les 17:30h., farem entrega d'un obsequi a totes les persones participants i llegirem els relats que hagin resultat de la participació de tots i totes.

Clicant a la imatge de sota anireu a l'espai web creat per l'ocasió, llegiu atentament les bases de participació per a un bon funcionament de tot plegat.


Si teniu cap dubte, escriviu a ampa@ibellvitge.net.

Deixeu anar la imaginació i gaudiu escrivint!

dimarts, 24 de març del 2015

[video] Eclipsi solar a la Festa dels Padrins del riu Llobregat

Divendres 20 de març va ser un dia ventós però força excepcional. Junt amb els i les joves de 3r d'ESO, els i les conselleres verds de 1r i 2n d'ESO i professorat de l'insti, vam gaudir d'un eclipsi solar durant la Festa dels Padrins del riu. Els organitzadors ens van donar unes ulleres especials. Hi havia alumnes que portaven un cristall de soldadura i l'Aleix Diz, profe de física, va construir una andròmina que va ser la gran estrella del dia.


Eclipsi solar 2015 from ampa institut bellvitge on Vimeo.


Totes les fotos
Bloc del Consell Verd


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...