dimecres, 22 de juny del 2016

[VIDEO i FOTOS] Festa final de curs 15/16

Un moment molt especial per trobar-nos les famílies, l'alumnat i el professorat. Una gran festa per acabar el curs.

El dijous 16 vam dedicar la tarda a l'habitual torneig de futbol on quasi 40 alumnes van participar i en acabar van reposar energies amb la fruita que els hi vam donar.
Juntament amb els inflables, escacs i tennis taula, diverses entitats del barri i de la ciutat van voler compartir amb totes i totes la tarda del 17 de juny: Fundació La Vinya, LaFundició, JIS, Creu Roja i Club Scarabble L'Hospitalet. Activitats i informació força interessant per al nostre jovent.

Vam poder visionar els vídeos i llegir poemes que durant el curs ha fet l'alumnat vers les persones refugiades. L'alumnat de primer tenien paradeta per vendre la revista que han editat, i vàrem acabar ballant zumba.

Emotiu va ser l'acomiadament de la Montserrat Zaera i l'Emma Núñez que deixen els seus càrrecs dins de l'institut, directora del centre i presidenta de l'AMPA respectivament. Moltes gràcies per la vostra tasca feta i molta sort a la nova etapa que us espera!

Gràcies a tots i totes per fer possible la festa final de curs un any més!





Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...