dissabte, 23 de gener del 2016

Extraescolars curs 2015-2016 (actualitzat)

Després d'un bon treball en equip entre les professores d'educació física del insti, l'AMPA i el Consell Esportiu L'Hospitalet, compartim les extraescolars que finalment estan funcionant (excepte volei que encara ens manca alguna subscripció). 
Animeu-vos a participar!

Activitats extraescolars organitzades per l‘AMPA Ins Bellvitge per al curs 2015-2016. 


Ball modern
Dimecres de 17:15h a 18:15h
7€ mensuals

Zumba
Dilluns i dimecres de 18:15h a 19:15h
13€ mensuals (adults 16€/mes)

Bàsquet 
Dimarts i dijous de 17:30 a 18:30h
13€ mensuals

Voleibol
Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30h
13€ mensuals


Us deixem algunes imatges de les portes obertes dels mesos d'octubre i novembre.dilluns, 18 de gener del 2016

Projecte Underground Bellvitge 2016 de Fundació La Vinya


Divendres 15 de gener va engegar l'Underground 2016 de Fundació La Vinya. Aquest projecte busca ser un espai de dinamització comunitària enfocada als i les joves a partir de 15 anys i fins els 20 del barri de Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat. Es tracta d’esdevenir una opció de lleure alternativa en horari de 21 a 23h. un divendres mensual al pati de l’Institut Bellvitge, en un entorn mancat d’oferta pel que fa a llocs de trobada i activitats entre els joves.
Les activitats plantejades seran de diferents tipologies i temàtiques, per intentar acollir diferents interessos i inquietuds: 
- L’esport serà un dels grans eixos, sempre present al pati. Es faran tornejos de diferents esports: futbol, bàsquet, vòlei, etc. segons valori l’equip educatiu. Elements com la competició sana i sentir-se part d’un grup seran els aspectes a treballar en aquest espai. 
- Paral·lelament es realitzaran tallers també al pati, cada sessió de temàtiques diferents, lligats sobretot a l’expressió artística (musical, corporal, plàstica, etc.) Aquest segon espai buscarà despertar habilitats, guanyar nous interessos i fomentar l’intercanvi d’experiències entre els joves. 
Objectius: 
- Fomentar el coneixement entre els i les joves del barri 
- Realitzar activitats d’oci nocturn en un entorn sa i segur 
- Rendibilitzar els equipaments públics en benefici de veïns i veïnes 
- Permetre als joves un espai on adquirir habilitats i aficions noves 
Equip Educatiu: 
L’equip està format per un grup de voluntaris que dinamitzaran l’espai, el programaran i en faran difusió. Es buscarà, a més, la col·laboració puntual de talleristes, que s’encarreguin de dur a terme activitats concretes. 
Inscripció: Hi ha dues vies d’inscripció: 
- Prèvia: formulari + autorització 
- Al moment: autorització a la porta del pati, a entregar al moment 
Els menors d’edat hauran de complimentar una autorització paterna/materna, a més de la de cessió de drets d’imatge.Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...