divendres, 1 d’abril del 2016

Els "patis tancats", al Ple de l'Ajuntament i al Consell de Districte


Al nostre barri calen espais de diversió i convivència per als nostres fills i filles. Tenim espais amples als carrers, però sense equipaments esportius suficients per cobrir les seves necessitats.

El pati, la pista dels centres escolars, són ideals per a que siguin usats com a veritables espais públics, però estan tancats quan no hi ha activitat escolar o extraescolar.

Fa unes setmanes el regidor Ivan Nieto de Canviem L'H ens va visitar i entre d'altres temes vam parlar d'aquesta necessitat. Ho va portar al Ple de l'ajuntament fent les següents preguntes:

- Quants patis queden coberts amb la licitació del concurs Patis Oberts a la Fundació Pere Tarres?
- L'ajuntament té previsió d'incrementar els patis oberts i quins?
- Valora l'ajuntament que es conveniï amb entitats de la ciutat o AMPAs?

Podeu escoltar la seva intervenció al minut 01:55 d'aquest vídeo:



I aquesta és la resposta de l'àrea d'esports i juventut:
https://drive.google.com/file/d/0B4hF5KZERisbeGpIQ2Rqby1RRE0/view?usp=sharing

Continuant amb aquesta batalla per la millora del barri, les AMPA de Bellvitge vam portar al Consell de Districte del passat 29 de març una petició on instem a l'ajuntament a que engegui alguna iniciativa, preferiblement de la mà d'entitats, esplais o associacions, que permeti que els patis dels centres educatius estiguin oberts en festius i cap de setmana, tal i com es fa a La Marina i altres sis centres de la ciutat.

Malgrat sabent que els instituts no depenen de l'Ajuntament sino de la Generalitat, però confiant que s'hi trobarà una resposta, l'AMPA i la direcció de l'Institut vàrem manifestar al mateix Consell que volem que el pati del nostre centre sigui un d'aquests espais oberts al barri.


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...