dissabte, 8 de juny del 2013

Estiu al pati de l'Institut!

Per 3r any consecutiu, les Educadores de MEDI OBERT del Districte VI (Bellvitge-El Gornal), organitzen a l'Institut Bellvitge ACTIVITATS GRATUÏTES i obertes als i les JOVES del BARRI.



Us hi esperem el proper
20 de juny a les 18h
al PIRULO!


Col·laboren:
AMPA Institut Bellvitge i els Depts. de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de L'Hospitalet.


divendres, 7 de juny del 2013

"Decisions", el curt de Cinema en Curs 2012-2013

El projecte Cinema en curs es defineix com un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema perquè persegueix un doble objectiu prioritari: apropar als joves el cinema com a art, creació i cultura, i explorar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica.
Es va iniciar a Catalunya el 2005 i es desenvolupa a escoles i instituts amb alumnes d’entre 3 i 18 anys. Un dels seus principis vertebradors és el treball conjunt i continuat de mestres, professors i professionals del cinema (realitzadors, guionistes, directors de fotografia, muntadors…).

+ info a la web de Cinema en Curs.

Tots els curts de Cinema en Curs a l'Institut Bellvitge.


Decisions, Institut Bellvitge, Cinema en curs 2012-2013 from Cinema en curs on Vimeo.

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...