dimecres, 15 de juliol del 2015

Llibres d'ESO i batxillerat per al curs 2015-2016

Com ja sabeu, l'AMPA gestiona el Programa de Reutilització de Llibres de Text, llibres que els i les nostres fills i filles fan servir a l'institut des de 1r a 4t de l'ESO. Aquest any, nous llibres d'anglès, castellà, socials i visual i plàstica passen a formar part del banc de llibres socialitzats. Les famílies els pagarem a 5€ com la resta, però per a l'AMPA suposa una inversió de gairebé 9.000€. 

Apostem fort per la reutilització de llibres de text pel seu estalvi econòmic i ecològic, recordeu que som Escola Verda! I tan sols demanem, com sempre, que en acabar el curs entregueu els llibres com us agradaria rebre'ls.

Consulteu la relació de llibres i materials, imprimiu el full, seguiu les instruccions per fer el pagament i ens veiem al setembre per fer la recollida.

1r ESO llibres i altres materials

2n ESO llibres i altres materials

3r ESO llibres i altres materials

4t ESO llibres i altres materials

Els llibres de batxillerat els podeu adquirir a Abacus de Rbla Just Oliveras, amb descompte d'AMPA, del 29 de juliol al 14 de setembre, inclosos.

1r Batxillerat Llibres de text
2n Batxillerat Llibres de text

BON ESTIU i FINS SETEMBRE!


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...