dilluns, 10 de juny del 2013

Llibres, llicències digitals i material escolar per al curs 13-14

A l'any 2006 l'Institut Bellvitge instaurà el Programa de Socialització de Llibres de Text. A canvi d'una quota l'alumnat pot fer servir llibres de text, propietat del centre, amb el compromís de retornar-los a final de curs. 
Fa tres cursos que el Departament d'Ensenyament no dona subvenció per al Programa, el que suposa una dificultat pel seu manteniment. Però a l'AMPA fem mans i mànigues per la seva continuació sobre tot per l'estalvi econòmic que ens suposa a les famílies.

Anys desprès, el Consell Escolar va aprovar la participació en el projecte eduCAT 1x1 a partir del curs 10-11, per digitalitzar algunes matèries. Des de llavors, professorat i alumnat treballen i estudien ambdós recursos. 
El curs 12-13 el Departament va deixar de subvencionar la meitat del cost del netbook, i per tant l'hem d'assumir les famílies amb l'opció de finançament que ens facilita ABACUS (Rambla Just Oliveres, 5 L'Hospitalet de Llobregat).

Aquest any incorporem una novetat en el pagament, fraccionat i domiciliat en part a Caixa Penedès tal i com expliquem a les llistes adjuntes.
Encara no sabem qui farà l'optativa de francès ni qui anirà als grups A o B, per tant, les quotes son orientatives.


1r ESO
2n ESO
3r ESO
4t ESO
1r Batxillerat
2n Batrxillerat



Mercat de llibres de Batxillerat

Alumnes 1r i 2n de Batxillerat: Porteu els vostres llibres el dia del lliurament de notes, 27 de juny. Es posaran a la venda a 10 € que seran per vosaltres.
Alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat: Podreu comprar els llibres a 10€ cada un el dia 1 de juliol a la Biblioteca del centre, d'11h a 13h.

ENCARA HI HA LLIBRES PER COMPRAR AL MERCAT, NO DUBTEU EN PASSAR PER LA BIBLIOTECA FINS EL 20 DE JULIOL DE 10h A 12h.

I desprès de l'ESO, què?

diumenge, 9 de juny del 2013

"el Metge" finalista als premis JOC NET del Consell esportiu de L'Hospitalet

El Metge, jubilat fa cinc anys, continua a l'Institut Bellvitge al capdavant de l'Associació Esportiva del centre. Recentment ha estat finalista als premis JOC NET del Consell esportiu de L'Hospitalet.

JOAN MARIA GUARCH REY“el Metge”: Gran ejemplo de profesor de educación física implicado en la educación más allá del horario escolar. Ha desarrollado su larga trayectoria por centros de enseñanza como el Balmes o lo institutos Santa Eulàlia, Torras i Bages y, sobre todo, Bellvitge. Además de ser cofundador de la AE Bellsport. Está considerado uno de los padres de los Juegos Escolares de L’Hospitalet. Ya jubilado, continúa en activo promocionando el deporte entre los alumnos del Instituto de Bellvitge, a través de la Asociación Deportiva Escolar del centro. Es una persona muy querida y valorada.


FELICITATS, METGE!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...