dilluns, 8 de març del 2010

21a edició del Saló de l'Ensenyament

Des del 17 fins al 21 de març, tota l'oferta educativa es concentra al Saló de l'Ensenyament 2010 que celebra la seva 21a edició.

Torna una de les grans cites del món educatiu. El seu objectiu, donar resposta a la demanda d'informació i orientació dels 70.000 visitants que acudeixen cada any i volen continuar la seva formació.

El Saló de l'Ensenyament reuneix la major oferta en educació i serveis d'orientació per als teus estudis. Si encara no has decidit què estudiaràs en un futur o vols ampliar la teva formació vine al saló.

165 centres d'estudis universitaris, cicles formatius de FP, idiomes, estudis complementaris i de secundària permeten la millor elecció per als que volen preparar-se per al futur.
Trobaràs: Estudis universitaris, estudis de Formació Professional, altres estudis superiors, estudis complementaris, estudis d'idiomes, centres d'educació primària, secundària i batxillerat, formació ocupacional i serveis a l'educació.

21è Saló de l'Ensenyament
Més informació AQUI

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...