dijous, 17 de desembre del 2015

La Nit dels Estels Solidaris reconeix la tasca de les AMPA dels instituts públics de Bellvitge.

La Nit dels Estels Solidaris es un moment de l'any en que l'Associació Educativa Nou Quitxalles reconeix la tasca a entitats i persones voluntàries i vinculades als seus projectes dirigits a infants i joves del nostre districte.

Volem agrair a Nou Quitxalles que hagi concedit el reconeixement "Estel Solidari" a la nostra AMPA i a l'AMPA Institut Europa, valorant-nos així com a membre actiu i necessari als nostres barris. L'educació es un dels pilars fonamentals de la societat i les Associacions de Mares i Pares tenim un paper molt important d'acompanyament i cohesió entre famílies, docents i alumnat, i de suport al projecte educatiu de l'institut dels nostres fills i filles, incidint així en la millora de l'educació pública de qualitat per a tots i totes.

Notícia a L'Hdigital

Foto: L'Hdigital

dimecres, 16 de desembre del 2015

Una joguina un somriure

Per Nadal torna, un any més, "Una joguina un somriure". Els dies 21 i 22 de desembre, tarda musical al CC Bellvitge Gornal a càrrec del jovent del barri, alguns del nostre institut, a canvi d'una joguina nova o en bon estat per als infants del districte. Participaràs?





diumenge, 13 de desembre del 2015

"ArduinoPanzer" Treball de Recerca de Sergio i Alex.

Aviat serà la presentació dels diferents Treballs de Recerca de l'alumnat de batxillerat de l'Institut Bellvitge, d'aquest curs. L'Alex i el Sergio ens demanen que fem difusió del seu, el cual estant documentant en el bloc "ArduinoPanzer".  Es tracta d'un robot explorador teleoperat des del mòbil, tot i utilitzant wiFi com a sistema de comunicació.

Animem a la resta d'alumnes a que si també volen que fem difusió del seu TR, que ens facin arribar la informació i amb molt de gust ho farem.

Molta sort a tots i totes!!

http://ibrobot13.blogspot.com.es/




Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...