divendres, 5 d’abril del 2013

Trobada del MUCE L'H. Properes accions.

Avui, dijous dia 4 d’abril, hem participat en una reunió del Moviment Unitari de la Comunitat EducativaMUCE. Hem valorat molt positivament la participació en la cadena humana ren defensa de l’Educació Pública, però no volem quedar-nos en aquesta experiència. Per aquest motiu em planificat un calendari
d’actuacions en defensa del Dret a l’Educació. Us fem arribar les dates per si voleu participar-hi:

Dissabte dia 6 d’abril a les 11:00 hores: trobada del moviment MUCE de tota Catalunya, Marees Grogues, Federacions d’AMPA’s a l’Escola Jovellanos del barri de Gràcia de BCN. Aquí s’acordaran línies d’actuació coordinades.

- Dijous 25 d’abril: tancada en algunes escoles i Instituts en protesta per l’eliminació de línies. El pròxim dilluns dia 8, consensuarem quins centres podem ser més visibles i quines activitats es poden portar a terme, tan a primària com a secundària.

- 27 ó 28 d’abril: Manifestació en defensa de l’educació Pública de qualitat.

- A cada festa major es mantindrà un lloc informatiu sobre com ens afecten les retallades en educació i les accions que volem portar a terme.

- S’escollirà un dia al mes de juny per programar activitats a la via pública.

També volem deixar constància a tot arreu la nostra posició contrària a l’aprovació i posada en vigor de la nova llei d’educació LOMCE

Al bloc MUCE Hospitalet s’obrirà una secció per que es pugui deixar constància quina és la realitat de cada centre educatiu de manques de recursos o problemes en substitucions de professorat malalt.

La situació està tan complicada que tots els allí presents : FAPAC, AMPA’s, Marea Groga, 15 M, Esplais i Federació catalana de l’esplai, AAVV i Federació d’AAVV, sindicats, partits polítics, Associació d’estudiants..., hem estat d’acord en que estem perfectament legitimats per a defensar el Dret a l’Educació al carrer.

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...