divendres, 20 de novembre del 2015

Participació al Cross Escolar 2015 | Consell Esportiu LH

El passat dissabte, 14 de novembre una veintena d'alumnes del nostre institut va participar al Cros Escolar organitzat pel Consell Esportiu de L’Hospitalet, als voltants del poliesportiu “Sergio Manzano”, al nostre barri.


Nois i noies van passar una estona divertida i esportiva, i fins i tot un dels nostres es va en dur el premi d’un dels sorteigs que es van fer en acabar.


Per a més info us deixem l'enllaç al web del Consell Esportiu, també per si voleu mirar les classificacions, i unes fotos de la jornada.

Video L'Hdigital


dijous, 19 de novembre del 2015

Primera trobada del curs de les AMPA de Bellvitge

Arrenca el curs i les AMPA ens posem en camí a un ritme vertiginós. Llibres, extraescolars, assemblea de families, projecte...
Però divendres 6 de novembre a l'Institut Europa, cinc AMPA de Bellvitge i una del Centre vam fer un alt en el camí. Dedicàrem un temps a la reflexió, a compartir neguits, experiències, dubtes, propostes, i tot allò que necessitem per sentir-nos acompanyades. Gràcies col·legues!




Si voleu saber com va anar la trobada cliqueu en el següent enllaç:

http://lesampadebellvitge.blogspot.com.es/2015/11/acta-assemblea-les-ampa-de-bellvitge.html


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...