dissabte, 3 de juny del 2017

CALENDARI llibres socialitzats d'ESO i Mercat 2ª mà de batxilleratLes llistes de tots els llibres i materials estaran disponibles a principis de juliol. Durant l’estiu s’hauran de dipositar els imports corresponents a la socialització de l'ESO, al compte de l’AMPA i a les llicències digitals, dossiers i flautes, al compte de l’Institut. Les dades bancàries les trobareu més endavant a les llistes.
dilluns, 29 de maig del 2017

Reportatge "En 5 minuts" sobre el 40è aniversari de l' Institut Bellvitge

Us comuniquem que el dimarts 30 de maig a partir de les 19:50h aproximadament, s'emitirà a la televisió de l'Hospitalet un reportatge de 5 minuts sobre els 40 anys de l'Institut. És repetirà en diferents franjes horàries aquella mateixa tarda/vespre i quedarà penjat a lhdigital.cat. El podreu veure a la portada de Vídeos Destacats i a la secció TV.

Aprofitem per recordar-vos que el proper 9 de juny tenim una trobada de ex alumnes, ex profes, personal que hi ha treballat, i també actuals, i mares i pares també, eh!!!

https://www.facebook.com/events/1520487514657466

http://40aniversariiesbellvitge.blogspot.com.es/

(Reeditat el 31 de maig)

Video de lhdigital sobre l'aniversari de l'institut
Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...