dimecres, 15 de gener del 2014

Xerrada-col·loqui: “Hàbits d’estudi i gestió eficaç del temps”

Com sempre, pensant en els/les nostres fills i filles, i buscant fórmules que ens ajudin en la seva educació, hem programat la xerrada “Hàbits d’estudi i gestió eficaç del temps”, a càrrec d'Elena Velez, formadora de FAPAC.


L’objectiu general d’aquesta xerrada-col·loqui és adquirir nous coneixements que millorin les nostres habilitats educatives i dotar de recursos i eines que facilitin la tasca educativa i l’acompanyament del creixement dels nostres fills/es. 
Els objectius específics es centren en prendre consciencia del nostre paper actiu en l’actitud del nostre fill respecte als estudis, Entendre els mecanismes que afecten a la motivació dels nostres fills cap als estudis, Aprendre algunes claus per establir una bona rutina d’estudi i Aprendre a gestionar de forma eficaç el temps per tal d’afavorir el màxim rendiment. 

Els continguts que es treballaran seran:
- La motivació.
- Tolerància a la frustració
- Responsabilitat
- Capacitat d’organització personal
- Hàbits i rutines
- Planificació
- Organització i distribució de recursos
- Elaboració d’un calendari
- Optimització del temps
- Rendiment
- Estils d’aprenentatge
- Estratègies per fer una bona planificació d’estudi de forma pràctica

És una jornada oberta, així que no dubteu en convidar a famílies que tinguin fills/es adolescents encara que no estudiïn al nostre institut.

Quan: Dimecres 22 de gener a les 18:30.
On: Institut Bellvitge, Avda. Amèrica, 99, L'Hospitalet de Ll.
Metro L1 Bellvitge, Bus L14, Renfe Gornal


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...