dimecres, 4 de novembre del 2015

Acta de l'Assemblea General de Socis/es de l'AMPA Institut Bellvitge | Curs 2015-2016

Acta Assemblea: Inici de curs 2015/16 - 29/10/2015

Convocades a l’assemblea tots els socis i sòcies de l’AMPA de l’institut Bellvitge, el dijous dia 29 d’octubre a les 18.00h, es presenta el següent ordre del dia: 

1. Aprovació de la gestió del curs 14/15

Es presenta i s’aprova per unanimitat les activitats realitzades el passat curs i la justificació de comptes.

2. Exposició i ratificació de la Junta per al curs 15/16:

Les membres actuals de la Junta exposen que és prioritari en aquest inici de curs que s’impliquin més famílies com a voluntàries i que s’afegeixin algunes persones més a la Junta, donat que la tresorera actual, Yolanda Almazán, deixa l’AMPA perquè el seu fill, Adrià Ballester, ja no està a l’institut i d’altra banda, la resta de membres de la Junta tenen el seus fills en 4r d’ESO i  Batxillerat. Es valora molt positivament la implicació dels i les voluntàries que han participat a les comissions de llibres i de festes. Sense la seva feina no hauria pogut portar-se a terme totes les activitats que s’han fet.

S’anima a tothom a participar-hi en la mesura de les seves possibilitats.

S’ofereixen com a vocals de la Junta Isabel Contreras i Mª Dolores Ramos i com a voluntàries dues mares de 1r d’ESO, Maria Caballero i Marta Vacarisas.

Els i les assistents a l’assemblea aproven per unanimitat la composició de la nova Junta: 

dilluns, 2 de novembre del 2015

Participa al Cros Escolar de L'Hospitalet | 14 de novembre a la Feixa Llarga de L'Hospìtalet

Ja és oberta la inscripció a un nou Cros Escolar organitzat pel Consell Esportiu de L'Hospitalet. Aquest tindrà lloc el dissabte 14 de novembre a partir de les 10h del matí, en el circuit de la Feixa Llarga.

La participació és gratuïta, haurà regals per a tots i totes les participants arribades a meta, un sorteig de material i activitats lúdiques i complementaries de lliure accés.

Aquest curs l'arribada s'agilitza ja que el codi de barres del dorsal evitarà les aglomeracions. El lliurament d'aquest dorsal per al sorteig serà voluntari en una carpa junt a l'escenari central. A més a més, gràcies al nou sistema, les classificacions podran estar disponibles abans.

Podeu fer les vostres inscripcions divendres 6, dilluns 9 i dimarts 10 de novembre, a l'hora del pati al vestíbul de l'institut.


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...