divendres, 16 d’abril del 2010

Sant Jordi 2010

Un any més i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, al nostre institut celebrem els Jocs Florals, un concurs on els/les alumnes ens deixen el seu art a l'escriptura, mitjançat les seves lletres en forma de poesia o prosa.

La sala d'actes del Centre de Cultura serà l'espai en el que es llegiran els textos guanyadors, es lliuraran els premis i es farà lectura d'un passatge literari de l'escriptor Miguel Hernández, amb motiu del centenari del seu naixement.

L'AMPA subvenciona per complert la compra dels llibres per premiar als guardonats, que aquest any seran més nombrosos, ja que hi hauran tres premis (llibres) per classe, a més a més de la rosa, és clar ;)

A la Plaça, i durant tot el matí, els membres del Consell Verd posaran la Fireta de Llibres. Llibres que tinguem a casa, ja haguem llegit, i que alumnes, pares, mares i profes podem portar a l'institut per a la seva venda a preus molt mòdics. La recaptació s'invertirà en activitats pròpies del Consell Verd.

Els alumnes de 4t d'ESO es van posar en contacte amb nosaltres per veure què havien de fer per vendre roses i així treure uns dinerets per al viatge de fi de curs a Venècia.
Ens vam informar a l'Associació de Veïns, i... dit i fet!, tindran les seves roses per vendre! S'hi posaran al costat de la Fireta de Llibres, així que ja sabeu, si compreu un llibre, acompanyeu-lo amb una rosa ;)

.

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...