dimecres, 10 de maig del 2017

EL PROJECTE Vasari XXI JA FINALITZA !!!

El pasat divendres 5 de maig van finalitzar els tallers del projecte Vasari XXI al nostre Institut. El nostre alumnes han treballat de ple en aquesta segona fase des de la tornada de les vacances de Setmana Santa per finalitzar el microprojecte que portarem a Concurs.


Han construït una maqueta amb la intenció de fer més visual la idea del microprojecte. A la planta baixa de l'Institut naixerà una gran arbre, de grans arrels, que desplegarà les seves fulles al primer pis i s'enlairarà cap al cel a la segona i última planta sota un sostre del firmament. És una metàfora dels nostres alumnes, del que els ofereix el nostre Institut, des de la base quan els reben en 1r ESO fins a la porta d'entrada als cicles formatius o Universitat.
És impressionant, aquests nois i noies tenen molt potencial !!!

Gràcies a tots i totes per la feina, especialment als nostres dos arquitectes, Xabier i Angela, que han sabut treure a la llum aquest potencial de l'interior dels nostres nois i noies.

Ha estat un ritme esgotador però també ha estat tot un plaer !!!

I ARA, A CONCURS !!!


Us deixem l'enllaç al web del projecte i un resum en imatges.

http://blocs.xtec.cat/vassari21/


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...