XarxaCLAU: Tertúlies literàries

El projecte CLAU té com a objectiu posar a l’abast de les famílies i les AMPA les eines i recursos necessaris per portar a terme activitats formatives per tal que les persones adultes de l’entorn de l’alumnat puguin acompanyar el seu procés educatiu.

Les activitats que es portaran a terme en aquest projecte busquen influir en l’èxit educatiu de tots i totes i estan basades en evidències científiques reconegudes internacionalment (vídeo), concretament estaran guiades per la recerca europea de més rellevància en l’àmbit d’educació escolar INCLUD-ED. Strategies for inclusion and social cohesion from education in Europe, (Projecte integrat en el 7è Projecte marc de la Comunitat Europea (2006- 2011) que mostra la importància vital de la participació i formació de les famílies i la correlació entre família i comunitat com detonant de l’èxit escolar.

Donada la situació actual i l’evidència científica, la FaPaC, amb la col·laboració del CREA i AEPA impulsa una nova línia de treball comuna i pròpia que incentivi les actuacions d’èxit a través de les famílies dels nostres nens, nenes i joves.

Així doncs, aquest projecte vol apoderar les famílies a través de les AMPA per tal que treballin per elles mateixes actuacions que afavoreixen l’èxit educatiu.

El curs 2013-2014 a l'AMPA Institut Bellvitge vàrem engegar un grup de Tertúlies Literàries Dialògiques com a actuació d'èxit al nostre institut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva visita i pel teu comentari!

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...