dimecres, 12 de desembre del 2012

Eleccions al Consell Escolar 2012

Estem en ple procés electoral per triar nous membres al Consell Escolar de l'Institut Bellvitge. Cada dos anys es renova la meitat de la composició total i del sector famílies som tres els representants: Un que és membre de l'AMPA i el tria la Junta, i dos elegits per tots els pares i totes les mares. Un d'aquests dos últims és que ha de renovar ara.
Al power point us hi expliquem el procés electoral i les funcions del Consell Escolar. No cal dir que us animem a presentar-vos.
On millor que a l'òrgan decisori principal del centre per participar de l'educació dels nostres fills i filles, a  part de a  l'AMPA?
Teniu temps fins el 8 de gener per presentar la vostra candidatura.
Un apunt: Les reunions del Consell son a les tardes i  més o menys una vegada al trimestre, tot i que es pot convocar alguna extraordinària.





dilluns, 10 de desembre del 2012

SOLIDARITAT s'escriu en majúscules

Any rera any, l'Institut Bellvitge col·labora amb la campanya de recollida d'aliments de la Fundació La Vinya. Moltes famílies del nostre barri, cada vegada més, és troben en una situació límit. Elles seran les destinatàries dels aliments que donem.
Si, cada vegada són més les persones que es troben en una situació límit, també el petit comerç. El consumisme desmesurat ens porta majoritàriament a les grans superfícies, mentre moltes tendes del nostre barri s'enfonsen. A l'AMPA hem pensat engegar-lis una miqueta d'aire promocionant-los, fent-los partícips  en aquesta campanya solidària de Nadal. Com? Molt senzill, tothom que porti menjar pel Banc d'Aliments, entrarà en el sorteig de lots de productes que les tendes del barri estan proporcionant solidàriament. El sorteig serà el dimarts 18 de desembre de 17:30 a 19:30 a la sala d'actes, durant el berenar de Nadal que estem organitzant.


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...