dijous, 24 de novembre del 2016

El 29 de novembre, vota a la teva representant al Consell Escolar de l'Institut Bellvitge

Benvolgudes famílies, aquest curs hi ha renovació del Consell Escolar, òrgan important que vetlla pel funcionament de l'institut i que compta amb la participació amb veu i vot de les famílies i dels alumnes.

La votació tindrà lloc el dia DIMARTS 29 DE NOVEMBRE - Des de les 17.30h fins a les 19.30h al vestíbul de l'institut.

Us convoquem a PARTICIPAR activament en aquestes eleccions, votant a la persona candidata que escolliu, entre les tres mares que s'han presentat:


 
Antònia Díaz, mare de la Judith, alumna de 2n d’ESO

 
Marisa Miras, mare del Marcos, alumne de 2n d’ESO

 
Rosa Corral, mare de la Marina, alumna de 1r de Batxillerat


Des de l’AMPA volem agrair a totes tres la seva implicació en aquestes eleccions, imprescindibles perquè les veus de les famílies estiguin presents al Consell Escolar.


PROCÉS ELECTORAL CONSELLS ESCOLARS Eleccions 2016
Qui forma part del consell escolar?
Al consell escolar, presidit per l’equip directiu, s'hi accedeix mitjançant elecció (representants dels docents, representants de les famílies, representants dels alumnes) i per designació (un representant de l’ajuntament, un representant del personal no docent i un representant de l’ AMPA).
Qui pot ser candidat al consell escolar?
Poden ser els pares i les mares o els tutors dels alumnes del centre que exerceixen la pàtria potestat o la tutela d'aquests i que figuren en el cens electoral.
Quants candidats pot votar cada elector?
Tants com els que el consell escolar actual hagi previst per a formar part dels sector famílies d'alumnes. En el nostre cas, les famílies tenen dos representants directes i ara es renova un.
Qui pot votar?
Els pares i les mares o els tutors dels alumnes del centre que exerceixen la pàtria  potestat o la tutela d'aquests, sempre que els fills o pupils estiguin matriculats al centre en el moment de la convocatòria d'eleccions.
Que passa si es produeix una vacant abans que finalitzi el seu període de mandat?
La vacant serà ocupada pel següent candidat més votat en les darreres eleccions. Si no hi ha més candidats, la vacant queda sense cobrir fins la propera renovació del Consell Escolar.
Quina durada de mandat tindran els consellers/res dels sectors famílies i alumnes?
Quatre anys. Es renovaran cada dos anys, per meitats.
Trobareu més informació a la web de la Fapac www.fapac.cat/eleccions-cec-2016


diumenge, 20 de novembre del 2016

Presentació del projecte "Il.lustració de contes" de l'IES Bellvitge a la VI Jornada d'Aprenentatge Servei LH

El proper dia 23 de novembre el nostre institut participa a la VI Jornada d'Aprenentatge i Servei a L'Hospitalet del Llobregat, amb la presentació del projecte d'il·lustració de contes que venim realitzant des de ja fa molts cursos.

La jornada està oberta a entitats, professors, famílies i alumnes perquè coneguin la tasca que hem fet. Si voleu assistir-hi, cal que tramiteu la inscripció a través del Centre de Recursos Pedagògics (per controlar l'aforament). 

La presentació tindrà lloc al Centre Cultural Bellvitge, a partir de les 16.00 h.

Esperem que aquesta activitat sigui del vostre interès.

Més informació i inscripcions a la web del Servei Educatiu.



Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...