divendres, 6 de març del 2015

Seguiment del projecte "Hort Vertical" a l'institut

Feia un temps que a l'AMPA estàvem despenjades de la tasca que fan els/les consellers/es verds. Divendres, participant al Consell, vam comprovar que el projecte d'hort vertical rutlla molt bé. 

El centre ha rebut una dotació econòmica de l'Ajuntament amb la que s'han pogut comprar fustes per fer unes jardineres, i més plantes.

Alumnat i professorat treballen en unes jardineres per col·locar plantes a les finestres que no tenen reixes. Mireu què orgullosos posen per la foto amb la seva creació!


Estan tan engrescats/des en el projecte que volen més plantetes per fer la seva aula més acollidora i agradable. Quina ens em portem avui?

Fa goig veure com dediquen part del seu temps a l'institut per cuidar-les. 


Educació mediambiental per adquirir valors positius i estimar el nostre planeta.


dijous, 5 de març del 2015

dilluns, 2 de març del 2015

7 de març, Jornada de les AMPA de L'Hospitalet al Centre Cultural Bellvitge

El dissabte 7 de març té lloc la Primera Jornada de les AMPA de L'Hospitalet. La nostra AMPA participa a la taula d'experiències amb el tema: "Bloc i altres xarxes: Cóm arribar a les famílies?

Es un espai de trobada de les AMPA però oberta a la ciutadania, si us vols participar i conèixer què i cóm s'ho fan les AMPA, clica aquí per inscriure't.





Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...