dissabte, 5 de març del 2016

Taller "Hàbits d'estudi i gestió del temps". Dijous 10 de març


Un curs més, un dels objectius que es planteja l'equip directiu i professorat és la millora dels hàbits d’estudi de l'alumnat del nostre institut per assolir els nivells d’èxit desitjats. Professorat i AMPA considerem necessària la implicació de tota la comunitat educativa (alumnat, famílies i professorat) perquè aquest objectiu s’assoleixi. 

Les actuacions que s'estan duen a terme són les següents:

Sessions de tutoria on es donen eines i recursos per millorar els hàbits d'estudi i l'organització del temps i l’espai. 

El professorat, des de les diferents matèries, treballa les següents tècniques d'estudi en funció del curs:

1r ESO  La lectura. El subratllat. 
2n ESO  L'esquema. El mapa conceptual. 
3r ESO  El resum. El treball escrit monogràfic. 
4t ESO  La recerca d'informació. El treball escrit en grup. 

Si volem que aquesta sigui una experiència d’èxit, considerem imprescindible la vostra implicació. És per aquest motiu que hem preparat conjuntament la direcció i l’AMPA una xerrada-taller dirigida a les famílies dels alumnes d’ESO a càrrec de la psicòloga Milos Salgueda on, entre d’altres, es donaran pautes per instaurar i mantenir hàbits d’estudi i s’explicarà com transmetre estratègies d’automotivació.

Per aquest motiu us convoquem, com a pares i mares dels alumnes de l’Institut Bellvitge, el proper dijous 10 de març a les 17.30 hores a la xerrada-taller. 
Podeu venir acompanyats dels vostres fills/es.

Les families amb fills/es en sisè de primària estan convidades a participar-hi al taller. Considerem que els hi serà molt útil donat que les seves fills/es començaran els  estudis a la secundària el proper curs 


dimarts, 1 de març del 2016

[VIDEO] Participació a la Jornada de Ball organitzada pel Consell Esportiu de L'Hospitalet

El passat 27 de febrer, al Poliesportiu Municipal del Gornal, va tenir lloc la primera jornada dels Jocs Escolars dedicada a la Dansa, organitzada pel Consell Esportiu L'Hospìtalet.



En aquesta jornada van ballar algunes de les alumnes que hi participen a l'extraescolar de dansa al nostre institut.


De Jornada Ball Consell Esportiu L'Hospìtalet

diumenge, 28 de febrer del 2016

3 de març vaga d'estudiants

Davant dels nous i agressius atacs que sofreix l'educació pública el moviment estudiantil, aquests es mobilitzem per fer front a la LOMQE i al 3+2 a universitat, decret que significa l'eliminació de carreres, devaluació del títol de grau, costos inassumibles per a la majoria i acomiadaments massius del professorat.




Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...