dimecres, 27 de gener del 2016

VII Jornada de Convivència i Èxit Educatiu: “Educació afectiusexual”.

PROPOSTA A LES FAMÍLIES PER A QUE PARTICIPIN A LA TAULA RODONA DE LA VII Jornada "Convivència i Èxit educatiu: Educació afectiusexual".

El dia 20 de febrer durant tot el matí, la Regidoria d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona a través del grup GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu) i el Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, organitzem la VII Jornada de Convivència i Èxit Educatiu: “Educació afectiusexual”.

Us adjuntem el programa de la Jornada. Veureu que a les 12h està programada una taula rodona per a que diferents referents de la Comunitat Educativa puguin parlar sobre el tema, explicar experiències i plantejar dubtes i propostes. Us proposem que alguna de les vostres famílies pugui participar activament en aquesta la taula. El tema és prou important com per a que la vostra veu sigui escoltada i reconeguda. Necessitem com a màxim 2 persones (una de primària i una de secundària) que representin a les famílies. Penseu que hem enviat aquest mateix correu a altres AMPAs de la ciutat per poder facilitar al màxim la vostra participació.

Si us animeu, podeu contestar aquest mateix correu, trucar-me: 934036705; i/o parlar amb la Laura Madorell i l’Anna Pujol del Programa Suport a les Famílies: 93.448.83.79.

Si voleu assistir-hi, podeu fer la inscripció a l’enllaç del final d’aquest correu:

El Centre de Recursos Pedagògics certificarà la participació a la jornada amb 5 hores d’assistència formativa.





Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...