dilluns, 23 de novembre del 2015

Intercanvi amb Holanda: Experiència en família

Entre els dies 6 i 14 de novembre 17 famílies de 1r de batxillerat i dues de 4t d’ESO vam tenir l’oportunitat d’acollir a les nostres cases a disset joves holandesos, participants de l’ intercanvi organitzat amb l ’institut d’ Uden, per part del nostre centre. Malgrat les diferències i “l’enrenou” que suposa un membre nou a la família, valorem molt positivament la experiència: Tots hem pogut gaudir d’aquesta setmana especial i creiem que és molt bo per als nostres fills i filles compartir costums diferents, conèixer joves d’altres països i sobretot guanyar fluïdesa amb l’anglès. 


Volem donar les gràcies a tothom que d’una manera o d’altra fa possible aquest intercanvi, en especial a Manel i David que han estat força pendents de tots nosaltres aquests dies.

El mes de març, seran les famílies holandeses les que rebran als nostres nois i noies. Segur que els atenen tan be com ho hem fet nosaltres!

I...fins llavors...a practicar English!!


Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...