dijous, 5 de maig del 2011

El model educatiu a Finlandia

El passat 14 d’abril, el 30 minuts de TV3 va estar dedicat al món de l’ensenyament. El programa va fer una interessant mirada al sistema educatiu de Finlàndia, on els alumnes obtenen els millors resultats acadèmics. Així mateix, tambe va endinsar-se amb l’estratègia engegada als Estats Units per remuntar resultats. Tot plegat, evidentment, amb la vista posada a com s’estan fent les coses a Catalunya.

dimecres, 4 de maig del 2011

En avió cap a París

Avui volen direcció Paris 40 alumnes del crèdit de francès, quina enveja!
L'AMPA, com sempre i mentre es pugui, subvenciona algunes de les activitats. Mireu, mireu AQUI el planing, s'ho passaran d'allò més bé!

dilluns, 2 de maig del 2011

Consulta dels resultats de la preinscripció

Consulta AQUI els resultats de la preinscripció per al curs 2011-2012

Excel.lència en el batxillerat

Les noves dades de fracàs escolar desvetllats pel Ministeri d'Educació indiquen que cada vegada més joves decideixen finalitzar els estudis d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), cosa que no solia passar en els últims anys.
L'abandonament prematur de l'educació ha afectat tradicionalment al 30% dels alumnes, però per primera vegada en el sistema educatiu espanyol ha minvat al 26%, segons les últimes dades de 2009 oferts per Ángel Gabilondo.

Assemblea extraordinaria de socis

Benvolgudes famílies:

Us convoquem a una Assemblea Extraordinaria el proper dijous 5 de maig a les 18:00h. a l'aula 13 del segon pis a ma dreta.

Els temes a tractar seran l'aprovació dels nous Estatus de l'AMPA els quals podeu llegir AQUI, i com poden afectar les retallades del Departament d'Ensenyament al nostre institut.

Per la importància dels temes, us preguem que no hi falteu.

Atentament

La Junta de l'AMPA

Entrada destacada

40 aniversari de l'institut: Actes commemoratius i crida literària.

Aquest curs l'institut Bellvitge celebra 40 anys de presència i servei al barri que li dóna nom. Amb motiu d'aquesta ocasió ...